logopedist Anita OomenMijn naam is Anita Oomen. Ik ben geboren op 5 oktober 1993 in Rijpwetering. In juli 2015 heb ik de opleiding logopedie afgerond aan de Hogeschool Rotterdam.

Al voordat ik aan de opleiding logopedie begon, wist ik dat ik graag met kinderen wilde werken. Tijdens mijn opleiding heb ik daarom ook vooral ervaring opgedaan in de doelgroep kinderen. Na mijn opleiding ben ik op zoek gegaan naar een werkplek waar ik met kinderen van allerlei leeftijden kon werken. Het werken op een school leek mij dan ook erg leuk.

Sinds oktober 2015 werk ik namens Logopediepraktijk Urlus binnen de Brede School Legmeer in Uithoorn, gevestigd in SBO de Dolfijn. De combinatie tussen het behandelen van kinderen van het speciaal basisonderwijs en kinderen van het reguliere basisonderwijs zorgt voor een leuke uitdaging. Het kunnen helpen van kinderen bij zoiets belangrijks als de communicatie is een bijzondere taak.

 • logopedist Mariëlle Urlus Mijn naam is Mariëlle Urlus. Ik ben geboren op 11 mei 1984 in Noordwijk. Mijn studie logopedie heb ik gevolgd aan de Hogeschool Utrecht.

  Sinds juli 2008 ben ik afgestudeerd en ben ik aan het werk gegaan in een vrijgevestigde

  LEES MEER
 • logopedist Anita Oomen Mijn naam is Anita Oomen. Ik ben geboren op 5 oktober 1993 in Rijpwetering. In juli 2015 heb ik de opleiding logopedie afgerond aan de Hogeschool Rotterdam.

  Al voordat ik aan de opleiding logopedie begon, wist ik dat ik graag

  LEES MEER
 • logopedist Cisca Teske Mijn naam is Cisca Teske, woon in Oegstgeest en ben de trotse moeder van 2 zonen. In mijn
  vrije tijd ga ik graag Salsa dansen. In 1996 ben ik als logopedist afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en daarna gaan werken

  LEES MEER