Anita OomenMijn naam is Anita Oomen. Ik ben geboren op 05-10-1993 in Rijpwetering. In juli 2015 heb ik de opleiding logopedie afgerond aan de Hogeschool Rotterdam.

Al voordat ik aan de opleiding logopedie begon, wist ik dat ik graag met kinderen wilde werken. Tijdens mijn opleiding heb ik daarom ook vooral ervaring opgedaan in de doelgroep kinderen. Na mijn opleiding ben ik op zoek gegaan naar een werkplek waar ik met kinderen van allerlei leeftijden kon werken. Het werken op een school leek mij dan ook erg leuk.

Sinds oktober 2015 werk ik namens Logopediepraktijk Urlus binnen de Brede School Legmeer in Uithoorn, gevestigd in SBO de Dolfijn. En sinds april 2016 ben ik tevens werkzaam op de locatie Nieuw Vennep. De combinatie tussen het behandelen van kinderen van het speciaal basisonderwijs en kinderen van het reguliere basisonderwijs zorgt voor een leuke uitdaging. Het kunnen helpen van kinderen bij zoiets belangrijks als de communicatie is een bijzondere taak.

 • fotos Mijn naam is Mariëlle Urlus. Ik ben geboren op 11 mei 1984 in Noordwijk. Mijn studie logopedie heb ik gevolgd aan de Hogeschool Utrecht.

  Sinds juli 2008 ben ik afgestudeerd en ben ik aan het werk gegaan in een vrijgevestigde

  LEES MEER
 • Anita Oomen Mijn naam is Anita Oomen. Ik ben geboren op 05-10-1993 in Rijpwetering. In juli 2015 heb ik de opleiding logopedie afgerond aan de Hogeschool Rotterdam.

  Al voordat ik aan de opleiding logopedie begon, wist ik dat ik graag met kinderen

  LEES MEER
 • vacature logopedist Altijd al willen werken met kinderen…?
  Hou jij van kinderen met een uitdaging…?

  Dan ben je bij logopediepraktijk Urlus aan het goede adres. Wij zijn voor onze locatie in Lisse op zoek naar een logopedist. Deze locatie is gevestigd in

  LEES MEER