Foto HannahMijn naam is Hannah Büttgen en in juli 2018 heb ik de opleiding Logopedie afgerond aan de Hogeschool Rotterdam.

Voor het afronden van deze opleiding heb ik mijn MBO niveau 4 diploma behaald als Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker. Omdat ik graag met kinderen werk heb ik ervoor gekozen om de opleiding Logopedie te volgen en mij te verdiepen in het werken met kinderen waarbij er een hulpvraag speelt rondom de communicatie, wat ik als een zeer belangrijk onderdeel van de ontwikkeling zie. Tijdens mijn stages heb ik ervaring opgedaan met kinderen van het speciaal onderwijs, speciaal basisonderwijs en het reguliere onderwijs. De afwisseling tussen deze doelgroepen zie ik als een leuke uitdaging. Sinds maart 2019 ben ik namens Logopediepraktijk Urlus werkzaam op SBO De Don Boscoschool in Lisse.

 • fotos Mijn naam is Mariëlle Urlus. Ik ben geboren op 11 mei 1984 in Noordwijk. Mijn studie logopedie heb ik gevolgd aan de Hogeschool Utrecht.

  Sinds juli 2008 ben ik afgestudeerd en ben ik aan het werk gegaan in een vrijgevestigde

  LEES MEER
 • Anita Oomen Mijn naam is Anita Oomen. Ik ben geboren op 05-10-1993 in Rijpwetering. In juli 2015 heb ik de opleiding logopedie afgerond aan de Hogeschool Rotterdam.

  Al voordat ik aan de opleiding logopedie begon, wist ik dat ik graag met kinderen

  LEES MEER
 • Foto Hannah Mijn naam is Hannah Büttgen en in juli 2018 heb ik de opleiding Logopedie afgerond aan de Hogeschool Rotterdam.

  Voor het afronden van deze opleiding heb ik mijn MBO niveau 4 diploma behaald als Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker. Omdat ik graag

  LEES MEER