logopedist Mariëlle UrlusMijn naam is Mariëlle Urlus. Ik ben geboren op 11 mei 1984 in Noordwijk. Mijn studie logopedie heb ik gevolgd aan de Hogeschool Utrecht.

Sinds juli 2008 ben ik afgestudeerd en ben ik aan het werk gegaan in een vrijgevestigde praktijk in Leiden. Dit ben ik al snel gaan combineren met het werken als logopedist op een school voor speciaal onderwijs in Noordwijk. Omdat het werken op een school mij uitstekend beviel ben ik op zoek gegaan naar nog een school. Uiteindelijk ben ik in Katwijk terecht gekomen bij SBO de Windvang.

Toen de mogelijkheid zich aandiende om mijn eigen logopediepraktijk te starten heb ik deze kans met beide handen aangegrepen. Sinds augustus 2010 ben ik gestart met mijn eigen praktijk welke nog steeds gevestigd is in het schoolgebouw van de Windvang in Katwijk. Al snel kwam er een praktijklocatie in Noordwijk bij, namelijk bij huisartsenpraktijk Irisplein. Na een aantal jaar daar met veel plezier gewerkt te hebben werd het tijd om deze praktijklocatie verder uit te breiden en zijn wij verhuisd naar de Voorstraat 16 in Noordwijk.

 • logopedist Mariëlle Urlus Mijn naam is Mariëlle Urlus. Ik ben geboren op 11 mei 1984 in Noordwijk. Mijn studie logopedie heb ik gevolgd aan de Hogeschool Utrecht.

  Sinds juli 2008 ben ik afgestudeerd en ben ik aan het werk gegaan in een vrijgevestigde

  LEES MEER
 • logopedist Anita Oomen Mijn naam is Anita Oomen. Ik ben geboren op 5 oktober 1993 in Rijpwetering. In juli 2015 heb ik de opleiding logopedie afgerond aan de Hogeschool Rotterdam.

  Al voordat ik aan de opleiding logopedie begon, wist ik dat ik graag

  LEES MEER
 • logopedist Cisca Teske Mijn naam is Cisca Teske, woon in Oegstgeest en ben de trotse moeder van 2 zonen. In mijn
  vrije tijd ga ik graag Salsa dansen. In 1996 ben ik als logopedist afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en daarna gaan werken

  LEES MEER