fotosMijn naam is Mariëlle Urlus. Ik ben geboren op 11 mei 1984 in Noordwijk. Mijn studie logopedie heb ik gevolgd aan de Hogeschool Utrecht.

Sinds juli 2008 ben ik afgestudeerd en ben ik aan het werk gegaan in een vrijgevestigde praktijk in Leiden. Dit ben ik al snel gaan combineren met het werken als logopedist op een school voor speciaal onderwijs in Noordwijk.

Omdat het werken op een school mij uitstekend beviel ben ik op zoek gegaan naar nog een school. Uiteindelijk ben ik in Katwijk terecht gekomen bij SBO de Windvang.

Toen de mogelijkheid zich aandiende om mijn eigen logopediepraktijk te starten heb ik deze kans met beide handen aangegrepen. Nu, een aantal jaar na het behalen van mijn diploma, ben ik gestart met mijn eigen praktijk welke gevestigd is in het schoolgebouw van de Windvang in Katwijk en bij huisartsenpraktijk Irisplein in Noordwijk.

 • fotos Mijn naam is Mariëlle Urlus. Ik ben geboren op 11 mei 1984 in Noordwijk. Mijn studie logopedie heb ik gevolgd aan de Hogeschool Utrecht.

  Sinds juli 2008 ben ik afgestudeerd en ben ik aan het werk gegaan in een vrijgevestigde

  LEES MEER
 • Anita Oomen Mijn naam is Anita Oomen. Ik ben geboren op 05-10-1993 in Rijpwetering. In juli 2015 heb ik de opleiding logopedie afgerond aan de Hogeschool Rotterdam.

  Al voordat ik aan de opleiding logopedie begon, wist ik dat ik graag met kinderen

  LEES MEER
 • Foto Hannah Mijn naam is Hannah Büttgen en in juli 2018 heb ik de opleiding Logopedie afgerond aan de Hogeschool Rotterdam.

  Voor het afronden van deze opleiding heb ik mijn MBO niveau 4 diploma behaald als Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker. Omdat ik graag

  LEES MEER